Suoratoisto Suomessa: Löydä täydellinen palvelu (ja säästä!)

Suoratoisto Suomessa – Suoratoistopalveluiden viidakko on kasvanut Suomessa huimasti viime vuosina, mutta mikä palvelu sopii juuri sinulle? Entä miten saat eniten irti suoratoistoeuroistasi? Tämä opas auttaa sinua löytämään täydellisen palvelun ja nauttimaan suosikkisisällöistäsi vaivattomasti.

Suomalaisten suosikit: Katsaus suosituimpiin palveluihin

 • Netflix: Suoratoistojätti tarjoaa valtavan valikoiman elokuvia, sarjoja ja dokumentteja, mukaan lukien palkittuja Netflix-alkuperäissisältöjä. Tsekkaa myös nettiruutu.fi sivuston Netflix uutuudet aihe.
 • Viaplay: Vahva urheilutarjonta sekä pohjoismaisia sarjoja ja elokuvia.
 • C More: Paljon kotimaisia sarjoja ja elokuvia, sekä kattava urheiluvalikoima.
 • Disney+: Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin ja National Geographicin sisällöt saman katon alla. Täydellinen valinta koko perheelle.
 • Amazon Prime Video: Laaja valikoima elokuvia ja sarjoja, sekä Amazon Originals -tuotantoja.
 • HBO Max: Tunnettu laadukkaista draamasarjoistaan ja elokuvistaan. Sopii erityisesti niille, jotka arvostavat HBO:n tuotantoja. Tämä suoratoistopalvelu tunnetaan nykyään Max -nimellä.

Vinkkejä täydellisen palvelun valintaan

 1. Sisältö edellä: Mieti, minkälaista sisältöä haluat katsoa. Pidätkö elokuvista, sarjoista, dokumenteista vai urheilusta?
 2. Budjetti: Palveluiden hinnat vaihtelevat. Vertaile hintoja ja valitse budjettiisi sopiva vaihtoehto.
 3. Laatujakso: Haluatko katsoa sisältöjä 4K-laadulla? Tarkista, mitkä palvelut tarjoavat korkealaatuisinta kuvaa.
 4. Kokeile ilmaiseksi: Useimmat palvelut tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Hyödynnä tämä mahdollisuus ja testaa eri palveluja ennen tilaamista.

Säästä rahaa suoratoistossa

 • Jaa tilaus: Monet palvelut sallivat usean käyttäjän samanaikaisen katselun. Jaa tilaus perheen tai ystävien kanssa ja jaa kustannukset.
 • Hyödynnä tarjoukset: Pidä silmällä kampanjoita ja alennuksia. Usein uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi tai alennettuun hintaan.
 • Vaihtele palveluja: Jos et katso tiettyä palvelua aktiivisesti, peruuta tilaus ja vaihda toiseen palveluun. Näin voit kokeilla eri palveluja ja välttää maksamasta turhasta.

Muita suoratoistovaihtoehtoja Suomessa

Suomessa on tarjolla myös muita suoratoistopalveluita, kuten Apple TV+, MUBI ja Hayu. Lisäksi Yle Areena, MTV Katsomo ja Ruutu tarjoavat kotimaisia ohjelmia ilmaiseksi.

Suoratoiston tulevaisuus Suomessa

Suoratoistopalveluiden suosio kasvaa Suomessa jatkuvasti. Uusia palveluja ilmestyy markkinoille ja kilpailu kiristyy. Tämä on hyvä uutinen kuluttajille, sillä se tarkoittaa enemmän valinnanvaraa ja edullisempia hintoja.

Toivottavasti tämä opas auttoi sinua löytämään täydellisen suoratoistopalvelun Suomessa. Nauti katselusta!

Vastaa