Lähettänyt BittiBlogi Ma, 19.11.2018 - 00:50
Moi Mobiili

Moi Mobiili - Mikset kokeilisi?

Moi Mobiilista ei oikein kuulu mitään näin hauskasti sanottuna. "Black Friday tarjoukset" taas alkavat hyvissä kohti viikkoa. Mikset ehkäpä kokeilisi hieman varjoon jäänyttä Moi Mobiilia ja kilpailuttaa isompia tekijlitä eli Elisa / Saunalahti / Telia / DNA puhelinliittymänä?

Moi Mobiili

Moi Mobiili on uudenlainen palveluoperaattori, joka on tehty asiakkaan lähtökohdista. Moin tavoitteena on olla Suomen rakastetuin operaattori.

Moi haluaa olla rento ja rehellinen operaattori, joka mahdollistaa mobiilipalveluiden käytön eri päätelaitteilla ilman pitkiä sopimusaikoja. Moi suunnittelee palvelunsa asiakkaidensa etujen mukaisesti.

Moi Mobiilin lupaukset:

  • Yrittää tehdä kaiken asiakkaan ehdoilla
  • Helpottaa ja nopeuttaa arkea
  • Kuuntelee ihmisiä
  • Olla toimialan uudistaja, positiivinen anarkisti
  • Olla rehellinen ja avoin
  • Rakastaa asiakkaitaan!

Moin konseptin ydin on oman tilin simmien jaettu data- ja puhepaketti, jolloin jokaista liittymää ei tarvitse erikseen optimoida puheaika- tai datapaketeilla. Moin mobiililiittymät ovat aina 4G LTE -liittymiä (DNA:n verkko).

 

Moi Mobiili Tarjous Black Friday

Moi Mobiili Konsepti

Moin liittymärakenne eroaa perinteisistä operaattoreista selkeästi, sillä voit itse koota liittymäsi!

Yksi tili - rajattomasti simmejä

Yksi tili, niin monta sim-korttia/liittymää/puhelinnumeroa kuin tarvitset! Saman tilin alle kätevästi simmit koko perheelle tai kaikkiin laitteisiisi!

Kaikki lähtee liikkeelle netistä. Jokainen Simmi sisältää aina 4GT dataa, joka jakautuu kaikkien tilin käyttäjien/laitteiden kesken. Jos sinulla on vaikka 3 Simmiä, niin silloin yhteistä datapottia on 12GT.

Sim-Kortin Hinta

Jokainen Simmi maksaa 6€ (sis. aina 4GT nettiä), rajattoman netin saa 12€ lisähinnalla eli yksi liittymä rajattomalla netillä maksaa 18€/kk

Mikäli käyttäjä haluaa rajattoman puheen, sen hinta on 10€, eli näin yhden liittymän osalta päästään 28€/kk hintaan sisältäen rajattoman netin sekä puhelut. 

Editorin kommenttia väliin

Edullinen ratkaisu kuukausimenojen pienentämiseen käytännössä olisi hypätä hieman nykypäivään / nykypäivän yli. Rajattoman netin sekä puhelinnumeron saa käyttöön 18€/kk hintaan. Näin pääset WhatsAppiin ja voit soitella puhelusi ja hoitaa viestisi siellä? :)

Moi Mobiili tarjoukset

1. Netti

4 GT dataa 6€/simmi/kk tai rajaton netti +12€/simmi/kk.

EU-käyttö: normaali liittymä 1GT, rajaton liittymä 2GT. 

2. Puhe (Suomessa)

Maksu käytön mukaan 0,055€/min tai rajaton puhe +10€/simmi/kk. 

3. Lisäpalvelut erikseen

Esim SMS 0,055€/kpl
MMS 0,30€/kpl

Puhelut Pohjoismaihin ja EU 0,10€/min
Katso lisää: https://www.moimobiili.fi/hinnasto

TARJOUKSET

Jokainen uusi liittymä / Simmi alkaen 6€.

1. 4 gigaa nettiä + puhelut & viestit käytön mukaan = 6€/kk

2. Rajaton netti + puhelut & viestit käytön mukaan = 18€/kk

3. 4 gigaa nettiä + rajaton puhe, viestit käytön mukaan = 16€/kk

4.  Rajaton netti + rajaton puhe, viestit käyön mukaan = 28€/kk

(4GT = giga, riittää normaaliin selailuun hyvin. Netin nopeus max 100 mbit /s)

Moi Mobiilin hinnasto tästä

Loppumietelmät

Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa. Vuokraavat siis sitä. DNA:n verkko on itseasiassa ihmeen hyvä. Tuo 18€/kk puhelinnumero + rajaton netti (2.) olisi aika hauska idea tiukentaa menoja - eli käyttää Wappia! Soitella, viestittää, heittää videopuheluita - ja vieläpä mistä vain. :) Mummuille pitäisi vain soitella maksullisesti, mutta eipä he isoja summia moisesta revi ekstraa. Tässä eräänlainen tekniikka menojen kuristamiseen.

Kilpailuta isot?

Toisaalta heidän nelospakettinsakin on täysin kilpailukykyinen isoihin teleoperaattoreihin verrattuna. Sisältäen siis rajattoman puheen, netin, sekä viestit 28€/kk. Mikset toisaalta testaisi ja kilpailuttaisi isoja Moi Mobiililla? Eihän tuossa hävittävääkään ole! Tsekkaa Moi Mobiili!