Hyppää pääsisältöön

NordVPN - Hyvä edullinen VPN-palvelu

NordVPN tarjous

VPN tekee sinusta anonyymin

VPN tekee sinusta netissä anonyymin piilottamalla käyttämäsi verkon oikean IP-osoitteesn ja salaamalla liikenteesi.

NordVPNNordVPN - edullinen, toimiva VPN-palvelu

NordVPN on tehnyt jalansijaa VPN-palveluiden markkinoilla hetken aikaa myös Suomessa. Eikä kyseessä ole todellakaan huono palvelu!

VPN Windowsiin, Linuxiin, MacOS:iin, iOSille ja Androidille

NordVPN on tehnyt hyvän tempauksen ja rakentaneet palvelunsa Windowsin lisäksi Linuxille, MacOS:ille, iOSille sekä Androidille. Tämä on mahtavaa moniin kilpailijoihin verrattuna, joilla useimmilla ei ole varsinkaan Linux-tukea välttämättä.

NordVPN - Hinta alkaen 3,30€ / kk

Toistaiseksi NordVPN tarjoaa VPN-palvelunsa määräaikaisena hintaan 3,30€ / kk, ja se ei ole paljoa hyvästä VPN:stä. Itseasiassa kyseessä on markkinoiden edullisimpia VPN-palveluita määräaikaisella sopimuksella. Lue lisää hinnoittelusta NordVPN:n kotisivuilta.

Testaa 30 päivää rahat takaisin -takuulla!

Saat NordVPN:ltä hyvän diilin, sillä saat riskittömän 30 päivän kokeilumahdollisuuden palveluun. NordVPN tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun tuotteelleen ja olet oikeutettu täyteen hyvitykseen maksamastasi palvelusta mikäli NordVPN ei miellytäkään sinua.

30 päivän rahat takaisin -takuu

"Nauti palkitun VPN-palvelun täydestä käyttöoikeudesta täysin riskittömästi. Jos et ole sataprosenttisen tyytyväinen, kerro meille 30 päivän kuluessa NordVPN:n ostamisesta, ja saat täyden hyvityksen."

NordVPN

Mikä on VPN?

Pähkinänkuoressa VPN-palvelut tekevät sinusta anonyymin netissä piilottamalla IP-osoitteesi. Kukaan ei voi seurata mitä käyttämäsi tietokoneen, tabletin, tai kännykän verkossa tapahtuu VPN-palvelun ollessa päällä vaan tiedot kulkevat eri IP-osoitteiden kautta haluamastasi maasta. Maavalintoja mm. NordVPN -palvelussa oli tätä kirjoittaessa huikeat 59.

VPN etuja

Seuraavassa VPN-palvelun käyttöönoton etuja.

Suojassa hakkereilta

Lisäksi voit yhdistää huoletta avoimeen langattomaan verkkoon, jossa normaalisti joku voisi hakkeroida sinut, sillä avoimet Wifi-verkot eivät ole kryptattuja millään tavalla. VPN suojaa sinua "tunnelilla", eli kryptauksella jonka läpi edes avoimessa verkossa oleva hakkeri ei voi nähdä tai päästä.

Katso Suomessa lukittua materiaalia netistä

Koska VPN:ssä voit valita eri maan IP-osoitteen, voit katsoa esim. lähetyksiä tai muuta videomateriaalia joka on normaalisti avointa katsottavaksi esim. vain Englannissa. Tällöin valitset Ison-Britannian IP-osoitteen, yhdistät VPN-palvelun kautta nettiin normaalisti, mutta näetkin maarajoitteiset videot ym. materiaalin, sillä sivustot / palvelut luulevat sinun olevan Englannissa - IP-osoitteesi perusteella!

VPN:stä on siis suuria hyötyjä mikäli yksityisyys tai yhteyden yleinen salaus on sinulle tärkeää.

NordVPN

NordVPN alkaen 3,30€ / kk - Tilaa tai lue lisää tästä!

Saat täyden hyvityksen 30 vuorokauden sisällä NordVPN ostamisesta mikäli et ole sataprosenttisen tyytyväinen!