Hyppää pääsisältöön

Hakukoneoptimointi / SEO Opas - Google näkyvyys

Google Näkyvyys

Piilotettu Hakukoneoptimointi, hiipivä Google-näkyvyys!

Googe-näkyvyyden parantaminen eli kuinka nousta ja saada parempi Google-näkyvyys hakusanoillani? Hakukoneoptimointi-opastani pidemmälle vietäessä tulet toivottavasti ymmärtämään esim. kuinka näiden sivustojeni hakukoneoptimointi / SEO toimii hyvin ja tulee takuuvarmasti tulevaisuudessa toimimaan vielä paremmin aihealueista, käyttämästäni ajasta, sekä monesta muusta osatekijästä riippuen.

Tällä hakukoneoptimointi / SEO-oppaallani pyrin saamaan aikaan myös muita aiheeseen liittyviä tärkeitä hakusanoja noustakseni paremmin Google-näkyvyys neuvomisen suhteen Googlessa. Nämä hakusanat tulevat olemaan myöhemmin avain isompien, kovempaa kilpailua käyvien hakusanojen kanssa kilpailemisessa Googlessa.

Hakukoneoptimointi kantaa satoa

Kotisivujesi sisältöä koskevia hakusanoja ikäänkuin siis vähitellen "istutetaan" Googleen hyvin strategioidulla ja toteutetulla sisällön hakukoneoptimoinnilla. Yksi osa sivustojasi tukee toista kohtaa sivustoistasi, ja näin kasvatetaan hyvin hakukoneoptimoitu sivusto, jonka Google näkyvyyden parantaminen on helpompaa ja sivun sijoituksen nouseminen Googlessa tulee olemaan parempaa kuin "tavallisen" Internet-sivuston.

Pitää vain muistaa että sisällön tosiaankin tulee olla hyvin hakukoneoptimoitua, "kaunista", jotta Google-näkyvyys parantaminen on mahdollista. Googlen silmissä hyvin hakukoneoptimoitu materiaali alkaa itämään paremmin. Kun siemeniä sitten istutetaan pari lisää ensimmäisen viereen, niiden oksat tulevat ajan kanssa tukemaan toisiaan, kukinnosta tulee tuuheampaa, ja lopuksi koko sato kukoistaa! Näit hieman enemmän aikaa ja vaivaa istutustesi eteen, mutta torilla sinulla on eniten myytävää ja lisäksi laatu on parempaa kuin muilla joten asiakkaat käyvät vain sinun kojuillasi.

En ole hortonomi tai muu vastaava, mutta jos itse pysyin tuossa jokseenkin toivottavasti edes kärryillä - ja lukijat varsinkin - tarkoitan pitkälti juuri tuota mitä kirjoitin. Google näkyvyyden parantaminen on mahdollista pienellä lisäduunilla. Se, tähtäätkö vain siihen että sivusi nousevat hieman Googlessa pohjamudista pois niin että ne ovat "löydettävissä ja näkyvissä" ja ovat toki Googlessa näin myös ylempänä kuin kilpailijasi, vai tähtäätkö etusivulle Googleen vai jopa hakusanallasi ykköseksi Googleen - tämä riippuu kaikki sinusta ja panostuksestasi oppia tekemään hakukoneoptimointi itse / opettelemaan hakukoneoptimointia.

Viljellään hakusanoja Google-näkyvyydestä

Ripaus sinne ja ripaus tuonne tosiaankin riittää Google-näkyvyys parantamiseen, mutta mikäli tavoitteesi on saada sivustosi etusivulle Googleen hakusanallasi tai näkymään jopa ykkösenä Googlessa hakusanallasi / hakusanoillasi, on näiden kahden "maailman" välillä suuri ero. Jos tavoite on päästä etusivulle Googleen - parhaimmassa tapauksessa siis jopa Googleen ykköseksi - niin edessäsi on paljon oppimista, testailua, ja aiheeseen ajallisesti ja yleisesti panostamista.

Kukaan hakukoneoptimoija ei ymmärrä Google-näkyvyys toimintatapaa täysin. Mutta ripaus faktaa sieltä ja ripaus täältä (mutta todellakin suuremmassa mittakaavassa kuin äsköisessä esimerkissä) tekee mestarin. Jos haluat todella taidon jolla Google-näkyvyyden parantaminen hyvillä hakukoneoptimointi / SEO -taidoilla on mahdollista omille tai muiden sivustoille, sinun pitää oppia "tuntemaan Google", tuntemaan mistä Google tykkää ja mistä ei, eli mistä ilmaveivi ja mistä oma maali. Noin melkeimpä kirjaimellisesti.

SEO-opas jatkuu ja Google-näkyvyys nousee

Eiköhän tässä ollut tarpeeksi tietoa itse hakukoneoptimoinnin maailmasta.

Tästä linkki seuraavaan SEO-oppaan alkuun >>