Hyppää pääsisältöön

Älykoti - Smart Home

Älykoti ja esteettömyys

Älykoti ja esteettömyys, yhdistettynä puheentunnistukseen voivat todellakin auttaa rajoitteisia ihmisiä arkielämässä. Invalidiliiton IT-lehti bongasi BittiBloggaajan pian julkaistavan haastattelun / artikkelin. Kiitos heille suuresti - innolla julkaisua odotellen!

Lue lisää!

Amazon Echo / Alexa Suomi

Amazon Echo / Alexa on saapunut Suomeen. Lue kuinka Alexa voi edullisesti toimia älykodin keskuksena. Lue Amazon Echo arvostelu ja mistä ostaa Alexa.

Lue lisää!

Älykoti helpottaa arkea

Älykoti ja esteettömyys olivat yhtenä suurena aiheena Invalidiliiton IT-lehden numerossa 5/2020. Älykodilla voi todellakin helpottaa esteettömyyttä.

Lue lisää!

Philips Hue taustavalot

Philips Hue älyvalot syvimmillään! Tsekkaa kuinka Philips Hue älyvaloista voidaan rakentaa myös Philips Hue älytaustavalo leffoihin, musaan, ja peleihin!

Lue lisää!

Philips Hue Sync

Hue Sync ohjelma synkronoi Philips Hue älyvalot elokuvien, musiikin, tai pelaamisen tahtiin. Hue Sync ohjelma toimii Windows sekä Mac -tietokoneissa.

Lue lisää!

Amazon Echo Dot 3rd Generation

Amazon Echo Dot Gen 3 on nyt myynnissä Suomessa! Uusi Alexa on oikea älykodin keskus. Osta Amazon Echo Dot 3rd Generation, tuo uusi ja älykkäämpi Alexa!

Lue lisää!

Amazon Echo Alexa ja Philips Hue Älyvalot

Amazon Echo, eli "Alexa" ja eri älyvalot voidaan yhdistää toisiinsa niin, että älyvalot toimivat puheella. Lue kuinka puheentunnistus ohjaa kodin valoja!

Lue lisää!

Spotify Alexaan / Amazon Echoon

Amazon Echo ja Spotify Suomessa. Spotify ei Yhdysvaltojen ulkopuolelta toimi suoriltaan. Lue kuinka linkittää Spotify tilisi Amazon Echoon (Suomi)!

Lue lisää!

Amazon Echo Dot

Amazon Echo Dot on mahtava älykodin alku. Echoa tukevia älylaitteita on paljolti markkinoilla. Tilaa nyt toisen sukupolven Alexa / Amazon Echo Dot Suomeen!

Lue lisää!

Amazon Echo / Alexa

Amazon Echo arjessa mukana puoli vuotta. Lue kokemuksia sekä mietteitä Amazon Echon / Alexan olemisesta mukana arjessa ja toiminnassa puoli vuotta.

Lue lisää!