Uusi BittiBlogi
Postattu

Uusi BittiBlogi.fi

Vanha tuttu peljuu.com jonka nimeä aloitettiin jo hieman "BittiBlogiksi" kutsua muutettiin nyt osoitteeseen bittiblogi.fi. Tarkoituksena digimaailman hyödyllisen matskun jakaminen myös muille.

Sisältö säilyi suurimmaksi osaksi, mutta ulkoasu muuttui kokonaan - kuten myös mobiilikäyttöliittymä yhä paremmaksi.

Siirto on pyritty tekemään niin hakukoneystävällisesti kuin mahdollista, jottei vaikuttaisi pagerankeihin tai Googlen silmissä muuhun.

Auta löytämään mahdolliset bugit

Jos löydät uusilta BittiBlogi.fi sivuilta mahdollisia käyttäytymisongelmia eli virheitä tai muuta toimimattomuutta, ole mieluusti yhteydessä niin saadaan moiset poistettua.

Muuta uudesta BittiBlogi.fi:stä

Valitettavasti kommentoinnin ja Drupalin välillä on tätä kirjoitellessa hieman häslinkiä, joten kommentit ovat pois päältä kunnes asiat saadaan korjattua!

Parannusehdotukset yleisesti ovat myös tottakai tervetulleita!

Mukaan prokkikseen?

Haluatko auttaa BittiBlogi.fi:n kasvussa? Mikäli toistaiseksi harrastemielinen digimatskun kirjoittelu kiinnostaisi eri aihealueista, olethan yhteydessä! Sisältömatskua olisi mukavaa saada julkaistua tiheämpään ja eri aihealueista. Aihealueina voi olla mikä tahansa IT-aihetta riipaiseva asia. Toki myös arkipäivän artikkeleita tai vaikkapa kolumneja kaivattaisiin.

Sujuvista aiheista voidaan myös mahdollisesti tehdä affiliatetulojen osuudesta pientä komissionjakoa.

Kontaktointi

info@bittiblogi.fi

Tai yhteydenottolomakkeella tästä.


Peukuta jos tykkäsit!
Ylös
47


Kommentoi Facebookilla!