Hyppää pääsisältöön

Tietoliikenne

NordVPN tarjous

NordVPN antaa sinulle täysin anonyymin ja suojatun netin. VPN ei käytä omaa IP-osoitettasi ja salaa yhteytesi joten surffaat täysin anonyymina ja suojassa.

Lue lisää!Vastaamon potilastiedot leviävät Tor-verkossa

Nimimerkkiä "ransom_man" Internetissä käyttävä henkilö on ilmeisestikin Vastaamon tietovuotojen takana. Hän on jakanut tietoa Tor-verkossa ja Poliisi on julkisesti myös Tor-verkossa ilmoittanut 100.000€ palkkiosta sille, kuka paljastaa kuka / keitä tämän nimimerkin takana on.

Lue lisää!Sannan Ruokakassi

Ruuan tilaaminen kotiin on sinänsä jo vanha idea, mikäli puhutaan ennemmin roskaruuasta. Nyt myös kotiruuan ainesten säännöllinen toimitus netistä tilattuna kotiovellesi ilman viivästyksiä on mahdollista. Uuden idean tarjoaa Sannan Ruokakassi!

Lue lisää!OnniDomain

Halpa Webhotelli hyvillä ominaisuuksilla on saapunut. OnniDomain on hyvä webhotelli hyvillä ominaisuuksilla ja halvalla hinnalla. Lue lisää kuinka!

Lue lisää!CentOS uusi ip-osoite

Yksinkertainen kuvallinen ohjeistus / opas omistamasi uuden julkisen IP-osoitteen lisäämiseen järjestelmään CentOS 7 Linuxissa.

Lue lisää!White people stole my car

Vuoden 2009 parin päivän trendihakusanaksi Googlessa noussut hakusana "white people stole my car" oli Googlen hauska moka autocorrectissa.

Lue lisää!Paras tietoturvaohjelma

Tietoturva on yksi tärkeimmistä osa-alue tietotekniikassa. Mikä taas on paras tietoturvaohjelma haittaohjelmia vastaan? Lukaise artikkeli tietoturvasta!

Lue lisää!4G 5G Vai Kiinteä Internet

5G -yhteys saapui Suomeen! 5G mahdollistaa huippunopean mobiililaajakaistan kotiin tai kännykkään. Lue myös teoreettiset 4G- ja 5G- yhteyksien nopeudet!

Lue lisää!Hidas tai huono nettiyhteys

Netti hidastelee, pätkii, tms. kiukuttelee? Kodin laitteet jotka ovat yhteydessä Internetiin tuppaavat hidastelemaan? Tässä allekirjoittaneen vinkit pätkivään / huonoon nettiyhteyteen!

Lue lisää!Google Näkyvyys

Google-näkyvyys on tärkeää. Lue osa: "Google näkyvyyden parantaminen - mihin hakusanoihin keskittyä" BittiBlogin hakukoneoptimointi -oppaasta!

Lue lisää!Google Näkyvyys

Google-näkyvyys ja sen parantaminen hyvällä hakukoneoptimoinnilla. Mutta mitä hakukoneoptimointi on? Kuinka hyvä SEO parantaa näkyvyyttä Googlessa?

Lue lisää!Ykköseksi Googleen

Haasteena oli saada nämä sivustot ja niiden erään osan sisältöä näkymään Googlessa hakusanoilla "ykköseksi Googleen" vähintään ykkössivulla, mitä korkeammalla sitä parempi. Lue kuinka kävi vuorokauden jälkeen.

Lue lisää!Hakukoneoptimointi / SEO tärkeys - Ykköseksi Googlessa

Miksi hakukoneoptimointi (SEO) on tärkeää? Hakukoneoptimointi on avain pääsyyn ykköseksi Googleen tai ainakin korkealle Googlen hakutuloksissa hakusanoillasi. Hyvällä, laadukkaalla sekä tarkalla hakukoneoptimoinnilla nostat sivustojesi rankingia / sijoitusta Googlessa paremmaksi varmasti.

Lue lisää!WhatsApp sovellus

Lue kuinka käyttää WhatsAppia netissä tai sovelluksella suoraan tietokoneeltasi! Nettiselain tai WhatsApp sovellus linkitetään puhelimeesi ja näin pystyt vastaanottamaan sekä lähettämään WhatsApp-viestejä suoraan tietokoneeltasi.

Lue lisää!