Windows Elokuvatyökalu / Movie Maker

 

Windows Elokuvatyökalu / Windows Movie Maker

Windows Elokuvatyökalu (tunnetaan myös nimillä Windows Movie Maker ja Windows Live Movie Maker 2012) ei ole enään virallisesti saatavilla Microsoftilta. Se on silti yhä yksi parhaista ja helppokäyttöisimmistä videoeditointiohjelmista. Lisäksi Windows Elokuvatyökalu on helppokäyttöisyyden lisäksi ilmainen videoeditointiohjelma.

Windows Elokuvatyökalu oli, meni, ja on

Windowsin Elokuvatyökalu sisältyi Windows 7 sekä Windows 8.1 käyttöjärjestelmiin, jonka jälkeen Microsoft kuitenkin lopetti yksinkertaisen Movie Maker 2012, eli Elokuvatyökalun tuen ja sisällyttämisen Windows 10 käyttöjärjestelmiin. Myös Windows Elokuvatyökalun lataaminen Microsoftilta itseltään ei ole enään mahdollista, mutta BittiBlogi kaivoi Windows Elokuvatyökalun asennustiedoston esiin tiedostojen arkistoista. :) Voit ladata sen alla olevasta linkistä ilmaiseksi. Windows Elokuvatyökalu toimii mainiosti myös Windows 10 käyttöjärjestelmissä, ja sitä käytetään edelleenkin paljon!

Ilmainen ja hyvä myös vanhemmalle sukupolvelle!

Jopa 65-vuotias isäni kokoaa Elokuvatyökalulla kasaan hyviä lomavideoita musiikkien kera Windows 10:ssä edelleen! Pitää myöntää että allekirjoittanutkin toisaalta käyttää tätä ohjelmaa videoeditointiin satunnaisesti.

Kaiken kaikkiaan hyvä ohjelma videoeditointiin mikäli kuukausien opettelu ja miljoonat ärräpäät eivät juuri nyt nappaa vaan pitäisi saada videoita editoitua yhteen helposti. Tässäpä ratkaisu - ja vielä ilmainen sellainen!

Lataa Windows Elokuvatyökalu ilmaiseksi!

Lataa Windows Elokuvatyökalu / Windows Movie Maker 2012 alta ilmaiseksi.