Tilaa AliExpress kautta Kiinasta
Postattu

Tilaa Halvalla - Tilaa Kiinasta!

Ei ole typerää tilata Kiinasta tavaraa. Kyllä, saat sieltä tiettyjä asioita paljon halvemmalla kuin Suomesta. Lyhyen artikkelin kirjoitan tällä erää monille rakkaasta AliExpress.com palvelusta heille jotka eivät ole Kiinasta ennen tilanneet.

Tsekkaa AliExpress

Kokemus. AliExpress / Kiina -tilausboomi

Tosiaan itse en ole hurahtanut tähän, joskin ulkomailta tulee joskus tilattua tarpeellista tavaraa. Mutta olen todistanut tämän sivusta. Tyttäreni äiti oli / on todellinen AliExpress.com hirmu. Se tilailee kokoajan kaikkea. Toisaalta siinä ei silti mene rahaa paljonkaan ja kaiken lisäksi hänen ostoksissaan on välillä jopa järkeä!

Tilaa Kiinasta edullisemmin!

Laitetaan jakoon, te jotka ette ole vielä Kiinasta tilaamista aloittanut, alkua voi tsekata hyvin suositusta AliExpress.com palvelusta. Kiinasta toimitusajat vaihtelevat mutta ovat siinä parin viikon paikkeilla. Postikulut ovat usein olemattomat. Kannattaa muistaa kuitenkin tullirajat, joita ilmeisesti voi ohittaa tilaamalla tuotteen lahjana. Tai ainakin jotakin moisessa säästi myös.

Tullimaksu isommissa tilauksissa

Toisaalta vaikka tullit joutuisi isommasta ostoksesta maksamaan, ne maksetaan yksinkertaisesti verkosta nettipankin kautta, jonka jälkeen tilauksesi jatkaa matkaa sinulle. Homma on suhkot simppeli siis, ja silti ostos saattaa tulla huomattavasti edullisemmaksi kuin Suomesta ostettuna jokatapauksessa.

Tavara toden totta on edullisempaa, joten järkevästi ostostellen Kiinasta tilaaminen kannattaa!

AliExpress.com on hyvä paikka aloittaa ja Google jatkaa!


Peukuta jos tykkäsit!
Ylös
44