Hyppää pääsisältöön

Tilaa kotiruokaa netistä kuljetuksella kotiovellesi

Sannan Ruokakassi

Tilaa kotiruokaa kotiovellesi netistä!

Me kaikkihan tiedämme tutun Pizza-Onlinen, nykyisin ennemmin Foodora -nimellä tunnetun pikaruokaa kotiovelle toimittavan palvelun. Foodora toimittaa lähinnä roskaruokaa kotiovelle eri pikaruokaloista, kuten McDonaldseista, Hesburgereista, BurgerKingiltä, ja lähes kaikilta paikallisilta pizzerioilta, joka oli Pizza-Onlinen alkuperäinen idea. Ja hyvä sellainenhan se pikanälkään oli ja on.

Koronan saapuessa palvelusta tuli hyvinkin suosittu. Kuskit soittivat aina ovikelloa ja jättivät ruuat ovelle, meidän - siis asiakkaiden noukittavaksi. Nyt en ole henkilökohtaisesti vähään aikaan käyttänyt ko. palvelua. Jotkin CityMarketit mm. toimittivat tilauksina asiakkaan tilaamia tuotteita kotiovelle laatikkokaupalla, mutta koronan iskiessä kuulin huhuja että toimitusajat alkoivat venyä lähes kuukauden pituisiksi.

Raaka-aineet resepteineen kotiruokaan ovellesi maanantai-iltaisin

Heeeeeeeei, tuolta saapuu Sanna....

Näin koronaa vastaan taistelevana aikakautena edelleen tällaiset palvelut ovat toki siis arvokkaita, mutta mm. riskiryhmäläiset eivät mielellään syö kalliita hamppareita ja pizzaa turhan usein, tai odottele kuukautta ruokatilaustaan Cittarista, mikäli kukaan lähimmäinen ei ole ehtinyt käydä vaikkapa juuri kaupassa eikä itse viitsi ottaa riskiä. BittiBlogin Lifestyle ja erinäiseen tietoliikenne -kategorioihin kuuluu oudosti mutta selvästi tässä välissä Sannan Ruokakassi!

Sannan Ruokakassi, siis mitä...?

Sannan Ruokakassi toimittaa säännöllisesti, mutta sitoutumatta netistä tilaamasi ruokakassin kotiisi aina maanantai-iltaisin, poikkeuksetta. Tiedät siis varmasti että netistä tilaamasi ruokakassi saapuu maanantai-iltaisin, jottet joudu stressaamaan asian suhteen. Ruokakassi sisältää tilauksessa valitsemiisi kotiruokiin tarkoitetut ainesosat ja reseptin, jotta voit kokkailla terveellistä, maistuvaa, sekä monipuolista ruokaa kotonasi lähtemättä mihinkään älyteeveen, tabin, puutarhan, kitaran, tai muun koronatilanteessa korostuvan rakkautesi äärestä kotoasi - varsinkaan siis riskiryhmäläisten joilla hieman keittiövarusteet pysyvät käsissä, ja tykkäävät tavallisesta, tuoreesta, itse valmistetusta ja valitusta terveellisestä ruuasta, kuten nyt yleensä vanhemmat ihmiset tuppaavat tekemään ja siinä ei ole mitään väärää - päinvastoin. Itse ihannoin kokkaustaitoja suuresti senttipizzan suurkuluttajana.

Sannan Ruokakassi pähkinänkuoressa

Sannan Ruokakassin avulla säästät siis aikaa ja ajatuksia samalla kun arkesi helpottuu voidessasi jättää ainaisen "Mitä tänään syötäisiin?" -kysymyksen historiaan. Tilauksen tekeminen ja hallinnointi on helppoa ja asiakkuus joustavaa, ilman sitoutumisaikaa.

Kertoisitteko vielä hieman palvelustanne?

"Sannan Ruokakassi toimittaa asiakkailleen kotiovelle arkiruokien reseptit ja raaka-aineet. Olemme siis todellinen arjen helpottaja, jonka avulla tuhannet säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa! Laajasta ruokakassivalikoimastamme löytyy kasseja niin isommille perheille kuin pariskunnille ja kasvissyöjillekin. Monipuolista, terveellistä ruokaa – helposti!"

Minne alueille Sannan Ruokakassi toimittaa tilauksia?

"Toimitusalueemme kattaa laajan alueen Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla."

Loppusanoiksi

Sannan Ruokakassi on mielenkiintoinen vastine Pizza-Online / Foodora -palveluille, ja terveellisyydeltä ja hinnaltaan tietysti paljon parempi vaihtoehto hankkia ruokaa "etänä" kuin edellä mainitut roskaruokapalvelut. On mielenkiintoista nähdä, laajeneeko heidän toimintansa suuremman yleisön tietoon vielä. Itse lähtisin strategiana vetämään moista palvelua BittiRuokalana supervauhdilla eteenpäin sijoittajien rahoilla ja omilla supervoimilla ja puskisin palvelun harmaan kiven läpi Foodoran suureksi kilpailijaksi - sillä idea tällä palvelulla on oikeasti tänä ajankohtana varsinkin tosi hyvä! Itselleni Sannan Ruokakassi tosin tuli vastaan vasta tänään, joten pistetään BittiBlogi kuiskimaan asiasta eteenpäin muillekin - varsinkin tässä todella maailmaa häiriinnyttävässä COVID-19 tilanteessa tätä kirjoitellessani.

Siirry tuosta siis lukemaan lisää ja tilaamaan ainekset kotiruokiin jo ensi maanantaiksi:

Sannan Ruokakassi

www.sannanruokakassi.fi