Hyppää pääsisältöön

Ehjä puhelin on paras puhelin

Puhelin rikki

Pidä puhelin ehjänä!

Se tunne kun se uusi luuri tippuu asfalttille ja "eilen piti käydä ostamassa panssarilasi".. Kyllä. Ei ollenkaan suositeltavaa, mutta varmasti useampi on kokenut tämän ilmiön.

Se ei ole hauskaa, mutta esim. kunnon laadukas panssarilasi suojaa näytön tuossakin tilanteessa niin, että vain panssarilasi halkeilee eli antaa hieman periksi - mutta näyttö säilyy ehjänä! Tämän vuoksi esittelemmekin yhteistyökumppanimme Suojakalvotukku verkkokaupanSuojakalvotukku myy ns. puhelimen kestävyyden kannalta kriittisimpiä tuotteita. Niin panssarilaseja kuin koteloita, sekä muuta puhelintarviketta.

Vieraile tsekkaamaan Suojakalvotukku!

Tarina ei tietysti saa loppua tähän..

Mitä jos puhelin meni jo rikki?

Tsekkaappa toisen yhteistyökumppanimme sivut! Puhelinfix on verkkokauppa, joka aloitti lähinnä myymällä juurikin eri puhelinmallien korjaussettejä. Niin he tekevät yhäkin, tosin puhelimien oheistuotteiden kera myöskin nykyään. Jos hienosäätö ja säästö kuulostaa mukavalta, voit säästää suurinpiirtein 80% rahaa mikäli korjaat rikkinäisen puhelimesi itse etkä liikkeessä. Oman harkinnan asia, mutta korjaussarjat ovat hyvin opastettuja eivätkä todellakaan rakettitiedettä.

Mikäli puhelin on siis saanut jo valmiiksi kovaa kolinaa, toisinsanoen puhelimesi on rikki ja kukkaro ei oikein veny korjauttamiseen - tsekkaa Puhelinfix ja katso malliisi sopiva korjaussetti edullisesti. Muutakin halpaa ja laadukasta oheistuotetta puhelimiin myyvä Puhelinfix on lisäksi heittänyt pöytään vielä hieman alea.

Puhelinfix alennuskoodi: suojis30e (-10% hinnasta)

Alennuskoodia suojis30e käyttämällä saat siis ostostesi loppusummasta vielä 10% pois.

Tästä Puhelinfixin kotisivuille!