PeLjUu.Com BittiBlogi kommentit toimivat

BittiBlogin kommentit menivät jo viime vuoden puolella rikki. Tilalle tuli Disqus somekommentointi -moduuli, joka oli teoriassa ajatuksena hyvä, mutta käytössä ko. moduuli ei ollutkaan kovin hyvä ratkaisu artikkelien kommentointiin.

Nyt PeLjUu.Com artikkeleita voi taas kommentoida, ja joitakin vanhoja kommentteja pystyttiin jopa palauttamaan. Jos siis postauksista tulee mieleen asiaa, kysymyksiä, mielipiteitä, ideoita, tai kommenttia muuten vaan niin ei muuta kun takomaan tekstiä!

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää kommentteja suoraan ohittamalla kommenttien hyväksynnän, mutta jos et ole rekisteröitynyt sivuille voit silti lähettää ns. "vierailijana" / anonyymina kommentteja postauksiin, mutta ne menevät ensin odottamaan tarkistusta ennen julkaisua. Tämä väärinkäytösten, spämmibottien, sekä turhaa lietsontaa herättävien kommenttien ehkäisemiseksi.

Voit rekisteröityä sivuille ilmaiseksi tästä linkistä halutessasi.

Kiitos teille PeLjUu.Com BittiBlogin artikkeleista kiinnostuneille sivuilla seikkaileville vierailijoille visiiteistänne - varsinkin jos löysit etsimääsi tai jotakin siitä aiheen vierestä edes! :)


Peukuta jos tykkäsit!
Ylös
26