Hyppää pääsisältöön

Tietotekniikka

Älykoti ja esteettömyys

Älykoti ja esteettömyys, yhdistettynä puheentunnistukseen voivat todellakin auttaa rajoitteisia ihmisiä arkielämässä. Invalidiliiton IT-lehti bongasi BittiBloggaajan pian julkaistavan haastattelun / artikkelin. Kiitos heille suuresti - innolla julkaisua odotellen!

Lue lisää!NordVPN tarjous

NordVPN antaa sinulle täysin anonyymin ja suojatun netin. VPN ei käytä omaa IP-osoitettasi ja salaa yhteytesi joten surffaat täysin anonyymina ja suojassa.

Lue lisää!Älykoti helpottaa arkea

Älykoti ja esteettömyys olivat yhtenä suurena aiheena Invalidiliiton IT-lehden numerossa 5/2020. Älykodilla voi todellakin helpottaa esteettömyyttä.

Lue lisää!OnniDomain

Halpa Webhotelli hyvillä ominaisuuksilla on saapunut. OnniDomain on hyvä webhotelli hyvillä ominaisuuksilla ja halvalla hinnalla. Lue lisää kuinka!

Lue lisää!CentOS uusi ip-osoite

Yksinkertainen kuvallinen ohjeistus / opas omistamasi uuden julkisen IP-osoitteen lisäämiseen järjestelmään CentOS 7 Linuxissa.

Lue lisää!Paras tietoturvaohjelma

Tietoturva on yksi tärkeimmistä osa-alue tietotekniikassa. Mikä taas on paras tietoturvaohjelma haittaohjelmia vastaan? Lukaise artikkeli tietoturvasta!

Lue lisää!Hidas tai huono nettiyhteys

Netti hidastelee, pätkii, tms. kiukuttelee? Kodin laitteet jotka ovat yhteydessä Internetiin tuppaavat hidastelemaan? Tässä allekirjoittaneen vinkit pätkivään / huonoon nettiyhteyteen!

Lue lisää!Windows 10 vikasietotila

Windows 10 käyttöjärjestelmän saa myös käynnistettyä vikasietotilaan, mutta eri tavalla kuin aikaisemmissa Windows versioissa. Lue ohje vikasietotilaan pääsemisestä Windows 10 käyttöjärjestelmällä!

Lue lisää!Windows 10 Palautus

Näin puhdistat tietokoneesi jossa on Windows 10 käyttöjärjestelmä. Windowsin palauttaminen asentaa Windowsin tietokoneellesi uudestaan, mutta se voi halutessasi myös säilyttää henkilökohtaiset tiedostosi.

Lue lisää!WhatsApp sovellus

Lue kuinka käyttää WhatsAppia netissä tai sovelluksella suoraan tietokoneeltasi! Nettiselain tai WhatsApp sovellus linkitetään puhelimeesi ja näin pystyt vastaanottamaan sekä lähettämään WhatsApp-viestejä suoraan tietokoneeltasi.

Lue lisää!Intel VT-x / AMD-V Virtualisointi

Näin pääset eroon virheilmoituksesta: "VT-x / AMD-V hardware acceleration is not available on your system. Certain guests (e.g. OS/2 and QNX) require this feature and will fail to boot without it."

Lue lisää!