Celebrate Carnival 2022 sekä Budgies ovat palanneet – Budgie Carnival Celebration muodossa

Hampuri, 13. huhtikuuta 2022 – gamigo on iloinen voidessaan ilmoittaa, että se on koonnut muhkean kokoelman pelin sisäisiä tapahtumia, tehtäviä ja esineitä ”Budgie Carnival Celebration” -tapahtumaan RIFT-fantasia-MMORPG:ssä.

Budgie Madness -tapahtuma on jälleen täällä kahden viikon ajan! Hyppää satulaan ja osallistu johonkin Cape Julen, Freemarchin, Pelladanen tai Silverwoodin päivittäisistä kilpailuista. Jos taistelu on enemmän sinun juttusi, ota vastaan Minions of Migration -tehtävä ja suorita menestyksekkäästi asiantuntijaluolastelu tai voita sotaretki ”Birds of a Feather Train Together” -tehtävässä. Tekemällä nämä päivittäiset tehtävät pelaajat ansaitsevat Chaos Motes -motiiveja, jotka voi sitten vaihtaa Budgie-ratsuihin. Budgie-uteliaille pelaajille on tarjolla myös joukko uusia tehtäviä Frank Stroherilta, tapahtuman NPC:ltä, ja palkinnoksi vielä enemmän Chaos Motes -motiiveja!

Juhli RIFTin 11-vuotista taivalta karnevaalitapahtumassa! Nauti juhlavuoden koristeista kaikissa suurimmissa kaupungeissa ja osallistu päivittäisiin tai viikoittaisiin tehtäviin seuraavien neljän viikon aikana. Kisaa karnevaalialueella, pyydystä mahdollisimman monta sammakkoa sammakkovääntäjää varten, pelaa klassista Memory Match -peliä tai etsi monia piñatoja nähdäksesi, mitä ne sisältävät – nämä ovat vain muutamia monista hauskoista aktiviteeteista, joita on tarjolla juhlan kunniaksi. Carnival World -tapahtuma järjestetään 13. huhtikuuta ja 10. toukokuuta välisenä aikana.

Pääsiäisen lähestyessä RIFT tarjoaa mahdollisuuden juhlistaa tätä pyhäpäivää teemakohtaisilla esineillä: laita pupunkorvat (joita on saatavana parina eri versiona) tai muuta itsesi söpöksi pikku pupuksi.

Lisätietoja saat seuraavista linkeistä: 

Tietoja gamigo groupista Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuolinen peliportfolio sisältää ilmaispelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Aura Kingdom, sekä mobiilipelejä, kuten Fantasy Town ja Heroes of Twilight. Gamigo Group työllistää yli 400 työntekijää ja on yksi pelialan suurimmista toimijoista. Saksan Hampurissa (pääkonttori) ja Berliinissä sijaitsevien toimipaikkojensa lisäksi gamigo groupilla on sivuliikkeet Austinissa ja Bellevuessa (USA) sekä Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi gamigo Inc. -tytäryhtiöt, jotka toimivat nimillä ”WildTangent”, gamigo US Inc., gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH ja KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo group pyrkii kasvamaan orgaanisesti sekä yritysostoin. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, mukaan lukien pelit, peli- ja teknologiayritykset sekä yksittäiset peliomaisuudet. Gamigo group on osa Media and Games Investiä (MGI).

Yksi kommentti artikkeliin ”Celebrate Carnival 2022 sekä Budgies ovat palanneet – Budgie Carnival Celebration muodossa”

Vastaa