OnePlus Nord 3 5G: Täydellinen valinta alle 500 euron hintaluokassa

OnePlus Nord 3 5G on OnePlusin uusi keskihintaluokan älypuhelin, joka julkaistiin heinäkuussa 2023. Laite on varustettu MediaTek Dimensity 9000 -järjestelmäpiirillä, 120 hertsin AMOLED-näytöllä, 50 megapikselin pääkameralla ja 4500 milliampeeritunnin akulla.

Tekniset tiedot

  • Järjestelmäpiiri: MediaTek Dimensity 9000
  • RAM-muisti: 8 tai 12 gigatavua
  • Tallennustila: 128 tai 256 gigatavua
  • Näyttö: 6,74 tuumaa, AMOLED, 120 hertsiä
  • Kamera: 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera, 2 megapikselin syvyyskamera
  • Akun kapasiteetti: 4500 milliampeerituntia
  • Käyttöjärjestelmä: Android 12, OxygenOS 12.1

Suunnittelu ja rakenne

OnePlus Nord 3 5G on valmistettu muovista ja lasista. Laite on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa: Tempest Gray ja Misty Green.

Laitteen muotoilu on yksinkertainen ja moderni. Etupuolella on suuri näyttö, jossa on pieni reikä etukameraa varten. Takana on kolmoiskamerajärjestelmä, joka on sijoitettu pystysuuntaiseen linjaan.

Näyttö

OnePlus Nord 3 5G:n 6,74 tuuman AMOLED-näyttö on kirkas ja terävä. Näytön resoluutio on 2400 x 1080 pikseliä ja virkistystaajuus 120 hertsiä. Näytön värit ovat elävät ja kontrasti on hyvä.

Kamerat

OnePlus Nord 3 5G:n pääkamera on 50 megapikselin Sony IMX766 -sensorilla. Kamera ottaa hyviä kuvia hyvässä valaistuksessa. Kuvissa on hyvä värintoisto ja tarkka yksityiskohtien erottuminen.

Ultralaajakulmakamera on 8 megapikselin sensorilla. Kamera ottaa laajoja kuvia, mutta kuvien laatu ei ole yhtä hyvä kuin pääkameran kuvissa.

Makrokamera on 2 megapikselin sensorilla. Kamera ottaa lähikuvia, mutta kuvien laatu on melko heikko.

Syvyyskamera on 2 megapikselin sensorilla. Kameraa käytetään muotokuvien taustan erottumiseen.

Suorituskyky

OnePlus Nord 3 5G:ssä on MediaTek Dimensity 9000 -järjestelmäpiiri, joka on lippulaivarintoihin kuuluva piiri. Järjestelmäpiiri tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikkeen käyttöön.

Laite suoriutuu sujuvasti kaikista tehtävistä, kuten pelaamisesta, videoiden katselusta ja sovellusten käytöstä.

Akku ja lataus

OnePlus Nord 3 5G:n 4500 milliampeeritunnin akku kestää koko päivän normaalissa käytössä. Akkua voi ladata nopeasti 80 watin pikalatauksella.

Ohjelmisto

OnePlus Nord 3 5G:ssä on Android 12 -käyttöjärjestelmä ja OxygenOS 12.1 -ohjelmisto. Ohjelmisto on sujuva ja helppokäyttöinen.

Hinta

OnePlus Nord 3 5G:n 8 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio maksaa 499 euroa. 12 gigatavun RAM-muistilla ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettu versio maksaa 599 euroa.

Yhteenveto

OnePlus Nord 3 5G on erittäin hyvä keskihintaluokan älypuhelin. Laitteessa on hyvät tekniset ominaisuudet, kuten tehokas järjestelmäpiiri, kirkas ja terävä näyttö sekä hyvät kamerat.

Vinkki: Tee netin nopeustesti diginyt.fi sivustolla.

Tilaa Koomikko taikuri JP Pirinen tilaisuuksiin

Koomikkotaikuri JP Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up –komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi.  Tämä koomikko ja taikuri ei jätä sinua ilman naurua!

3 kommenttia artikkeliin ”OnePlus Nord 3 5G: Täydellinen valinta alle 500 euron hintaluokassa”

Vastaa