Applen iPhone 13 Pro Max: Ammattilaisen älypuhelin

Applen iPhone 13 Pro Max on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, kameran ja näytön. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parasta mahdollisesta älypuhelimesta.

Suunnittelu ja rakenne

iPhone 13 Pro Max on valmistettu kirurginteräksestä ja keraamisesta etuosasta, joten se on erittäin kestävä. Se on myös IP68-luokiteltu veden- ja pölynkestäväksi. Puhelin on saatavana neljässä värissä: grafiitti, hopea, kulta ja Sierra Blue.

Näyttö

iPhone 13 Pro Maxissa on 6,7 tuuman Super Retina XDR -näyttö, jonka resoluutio on 2778 x 1284 pikseliä. Näyttö on erittäin kirkas ja terävä, ja se tukee ProMotion-tekniikkaa, joka mahdollistaa jopa 120 Hz virkistystaajuuden.

Suorituskyky

iPhone 13 Pro Maxissa on Applen A15 Bionic -suoritin, joka on yksi tehokkaimmista älypuhelimissa käytettävistä suorittimista. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikille sovelluksille ja peleille.

Kamera

iPhone 13 Pro Maxissa on kolmilinssinen takakamerajärjestelmä, jossa on 12 megapikselin laajakulma-, tele- ja ultralaajakulmalinssit. Kamera on erinomainen ja se pystyy ottamaan upeita kuvia ja videoita kaikissa valaistusolosuhteissa.

Akku

iPhone 13 Pro Maxissa on erittäin suuri akku, joka kestää helposti koko päivän. Se tukee myös nopeaa latausta ja langatonta latausta.

Ohjelmisto

iPhone 13 Pro Maxissa on iOS 15 -käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa useita uusia ominaisuuksia, kuten FaceTime-puhelut SharePlay-toiminnolla, keskittymistilan ja parannetun yksityisyyden suojan.

Tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
Näyttö6,7 tuuman Super Retina XDR
Resoluutio2778 x 1284 pikseliä
Virkistystaajuus120 Hz
SuoritinA15 Bionic
RAM6 Gt
Tallennustila128 Gt, 256 Gt, 512 Gt, 1 Tt
Takakamera12 MP laajakulma + 12 MP tele + 12 MP ultralaajakulma
Etukamera12 MP
AkkuJopa 28 tuntia videon toistoa
KäyttöjärjestelmäiOS 15

Hinta ja saatavuus:

iPhone 13 Pro Maxin hinta alkaa 1 179 eurosta. Se on saatavana Applen verkkosivustolla, Apple Storessa ja valtuutetuilla jälleenmyyjillä.

Yhteenveto:

iPhone 13 Pro Max on erinomainen älypuhelin, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn, kameran ja näytön. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parasta mahdollisesta älypuhelimesta.

Lähteet:

Kuva: Apple

Vastaa