Honor 90: Tyylikäs ja tehokas älypuhelin huippuluokan kameralla

Honor 90 on äskettäin julkaistu älypuhelin, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun, tehokkaan suorituskyvyn ja huippuluokan kameran. Se on varustettu 6,7 tuuman OLED-näytöllä, 120 Hz virkistystaajuudella ja 200 megapikselin pääkameralla. Puhelin on saatavilla useissa eri väreissä ja tallennustilavaihtoehdoissa.

Muotoilu ja näyttö

Honor 90 on valmistettu lasista ja metallista, ja se on saatavilla useissa eri väreissä, kuten musta, vihreä ja sininen. Puhelimen takaosassa on tyylikäs kameramoduuli, jossa on kolme kameraa ja LED-salama. Etuosassa on 6,7 tuuman OLED-näyttö, jossa on 120 Hz virkistystaajuus. Näyttö on kirkas ja terävä, ja se tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen.

Suorituskyky ja kamera

Honor 90 puhelin on varustettu Qualcomm Snapdragon 778G+ -prosessorilla, joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä. Puhelimessa on myös 8 GB RAM-muistia ja 128 GB tai 256 GB tallennustilaa. Takakamerassa on 200 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin makrokamera. Pääkamera ottaa erinomaisia kuvia kaikissa valaistusolosuhteissa. Ultralaajakulmakameralla voi ottaa laajoja maisemakuvia ja makrokamera sopii pienten yksityiskohtien kuvaamiseen. Etukamera on 32 megapikseliä ja se ottaa laadukkaita selfieitä.

Akku ja käyttöjärjestelmä

Honor 90:ssä on 4800 mAh akku, joka tarjoaa pitkän käyttöajan. Puhelinta voi ladata 66 W SuperCharge -teknologialla, jonka avulla akun voi ladata tyhjästä täyteen noin 40 minuutissa. Puhelimessa on Android 12 -käyttöjärjestelmä ja Honorin oma Magic UI 5.0 -käyttöliittymä.

Tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
Näyttö6,7″ OLED, 120 Hz virkistystaajuus
ProsessoriQualcomm Snapdragon 778G+
RAM8 GB
Tallennustila128 GB / 256 GB
Takakamerat200 MP pääkamera, 50 MP ultralaajakulmakamera, 2 MP makrokamera
Etukamera32 MP
Akku4800 mAh
Lataus66 W SuperCharge
KäyttöjärjestelmäAndroid 12
Paino189 g
Mitat163,4 x 74,6 x 8,0 mm

Yhteenveto

Honor 90 on erinomainen älypuhelin, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun, tehokkaan suorituskyvyn ja huippuluokan kameran. Se on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista älypuhelinta, jossa on kaikki ominaisuudet.

Muita ominaisuuksia:

  • 5G-tuki
  • Wi-Fi 6
  • Bluetooth 5.2
  • NFC
  • Näytön sormenjälkitunnistin
  • Kasvojentunnistus

Hinta ja saatavuus

Honor 90:n hinta on noin 400 euroa. Se on saatavilla Honorin verkkokaupassa ja valtuutetuilla jälleenmyyjillä.

Lisätietoja:

Kuva: Honor

Vastaa