OnePlus Watch 2 -älykello: tyylikäs ja monipuolinen kumppani arkeen ja treeniin

OnePlus Watch on tyylikäs ja tehokas älykello, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja. Se on suunniteltu täydentämään OnePlus-puhelimia, mutta toimii myös saumattomasti muiden Android-laitteiden kanssa. OnePlus Watchissa on tyylikäs ja kestävä muotoilu, pitkä akunkesto ja runsaasti terveys- ja kuntoiluseurantaominaisuuksia.

Ominaisuudet:

  • Tyylikäs ja kestävä muotoilu: OnePlus Watchissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja laadukas nahkaranneke. Se on saatavana useissa eri väreissä, joten löydät varmasti tyyliisi sopivan vaihtoehdon.
  • Pitkä akunkesto: OnePlus Watchilla on jopa 45 päivän akunkesto yhdellä latauksella. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä koko päivän ilman latausta.
  • Laaja valikoima terveys- ja kuntoiluseurantaominaisuuksia: OnePlus Watch seuraa sykettä, unia, verenpainetta ja happipitoisuutta veressä. Se tarjoaa myös useita kuntoiluseurantatiloja, kuten juoksu, pyöräily ja uinti.
  • Integroitu GPS: OnePlus Watchissa on sisäänrakennettu GPS, joten voit seurata sijaintiasi ja reittejäsi harjoitellessasi.
  • Älykkäät ilmoitukset: OnePlus Watchilla saat puhelimestasi tulevat ilmoitukset suoraan ranteeseesi. Voit myös vastata puheluihin ja ohjata musiikin toistoa kellossa.
  • Wear OS -käyttöjärjestelmä: OnePlus Watch älykello toimii Wear OS -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja ominaisuuksia. Voit ladata Wear OS -kaupasta sovelluksia, kuten Spotify, Strava ja Google Maps.

OnePlus Watch mallin erot

OminaisuusOnePlus WatchOnePlus Watch 2
KäyttöjärjestelmäWear OSWear OS 3
Näytön koko1.39 tuumaa1.42 tuumaa
Näytön tyyppiAMOLEDAMOLED
Akun kestoJopa 45 päivääJopa 100 tuntia
KotelomateriaaliRuostumaton teräsRuostumaton teräs
Rannekkeen materiaaliNahkaNahka tai silikoni
Paino80 grammaa40 grammaa (vain kello)
HintaAlkaen 329 €Alkaen 349 €

Yhteenveto:

OnePlus Watch on tyylikäs ja tehokas älykello, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja toimintoja. Se on erinomainen valinta niille, jotka etsivät älykelloa, joka on sekä tyylikäs että käytännöllinen. OnePlus Watch 2 on uudempi versio, joka sisältää joitakin parannuksia, kuten pidemmän akun keston ja uuden käyttöjärjestelmän.

OnePlus Watchin ostaminen:

OnePlus Watchia on saatavana OnePlus-verkkosivustolta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Hinnat alkavat 329 eurosta.

Lisätietoja:

Vastaa