Voita Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame: Taidetta ja teknologiaa olohuoneesi sisustuksessa

Samsung The Frame on ainutlaatuinen televisio, joka tuo yhteen huipputeknologian ja visuaalisen taiteen, tarjoten erinomaisen lisän olohuoneen sisustukseen. Tässä artikkelissa esittelemme, kuinka voit yhdistää Samsung The Frame -television tyylikkäästi kotisi sisustukseen.

Eleganssi muotoilussa

Samsung The Frame erottuu perinteisistä televisioista sen taideteosmaisen designin ansiosta. Art Mode -toiminnon avulla televisio voi esittää taideteoksia tai henkilökohtaisia valokuvia, kun sitä ei käytetä televisiokatseluun. Voit valita useista kehysvaihtoehdoista, jotka sopivat eri sisustustyyleihin, olipa kyse sitten nykyaikaisesta tai klassisesta ilmeestä.

Kehysten valitseminen ja sijoittaminen

Valittavissasi olevat kehykset mahdollistavat television saumattoman yhdistämisen olohuoneesi sisustukseen. Eri materiaaleista ja väreistä valittavissa olevat kehykset takaavat, että televisio integroituu täydellisesti muiden huonekalujen ja värimaailman kanssa, muodostaen näin tilan keskipisteen.

Television strateginen sijoitus

Ihanteellinen sijoituspaikka The Framelle on huoneen keskeinen seinä, jossa se toimii kuin seinämaalauksena. Voit myös asettaa television paikkaan, joka varmistaa sen olevan huomion keskipiste huoneeseen saavuttaessa. On tärkeää miettiä television korkeus ja sijainti huolellisesti, jotta se sopii luontevasti osaksi sisustusta.

Integrointi sisustukseen

The Frame soveltuu moneen sisustustyyliin valitsemiesi kehysten mukaan. Se voi täydentää minimalistista modernia kotia tai sopia osaksi perinteisempää sisustusta. Lisäksi televisio voi toimia osana suurempaa seinäkokonaisuutta, johon sisältyy muita taideteoksia tai design-elementtejä.

Käyttö tilanjako-elementtinä

Suurissa, avoimissa tiloissa The Frame voi toimia tehokkaana tilanjakajana. Sen sijoittaminen jalustalle tai seinälle ei vain tarjoa visuaalista iloa vaan auttaa myös luomaan toiminnallisia alueita, kuten olohuoneen ja ruokailualueen välisen erottelun.

Samsung The Frame yhdistää taidokkaasti teknologian ja taiteen, tarjoten sekä käytännöllisyyttä että esteettistä nautintoa, mikä tekee siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa olohuoneeseen.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ – Taidetta ja teknologiaa saumattomasti yhdistävä kokemus

Kuvittele olohuoneesi seinällä upea taideteos, joka herää eloon elokuvamaisen kuvanlaadun kera, kun kytket sen päälle. Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ ei ole pelkkä televisio, vaan ainutlaatuinen yhdistelmä taidetta ja teknologiaa, joka mullistaa tavan, jolla koet viihteen ja sisustat kotisi.

Upea kuva kuin elokuvateatterissa:

 • QLED-teknologia vie sinut suoraan elokuvan sydämeen uskomattoman kirkkailla väreillä ja eloisilla yksityiskohdilla.
 • 4K-resoluutio on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD, joten kuva on terävä ja realistisen näköinen kuin koskaan aikaisemmin.
 • Älykäs prosessori tekoälyalgoritmeilla optimoi kuvanlaatua reaaliajassa ja skaalaa jopa heikkolaatuisen sisällön lähelle 4K-tasoa.
 • HDR-teknologia tuo kuvaan uskomatonta kontrastia ja syvyyttä, ja värit ovat luonnollisempia ja realistisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Taidetta jokaiseen makuun:

 • Kun televisio on pois päältä, se voi toimia taideteoksena ja näyttää upeita teoksia Samsungin Art Storesta tai omasta kokoelmastasi.
 • Vaihdettavat kehykset ovat saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä, joten voit muokata television sopimaan täydellisesti kotisi sisustukseen.
 • Jalusta on saatavilla useissa eri vaihtoehdoissa, joten voit asettaa television joko pöydälle tai seinälle.

Älykäs ja helppokäyttöinen:

 • Kaikki suoratoistopalvelut, sovellukset ja nettiselaimet löytyvät kätevästi television käyttöjärjestelmästä.
 • Voit ohjata televisiota äänelläsi Google Assistantilla tai Alexa-ääniavustajalla.
 • One Connect Box -liitäntäkeskus helpottaa laitteiden liittämistä ja pitää kaapelit piilossa.

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on paljon enemmän kuin pelkkä televisio. Se on ainutlaatuinen taideteos, viihdekeskus ja älykäs laite, joka tuo kotiisi uutta ulottuvuutta. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä tyylikästä muotoilua että huippuluokan kuvanlaatua.

Muista tarkistaa:

 • Lisätietoja ja teknisiä ominaisuuksia löydät Samsungin verkkosivuilta.
 • Voit kysyä minulta lisää tästä televisiosta tai mistä tahansa muusta.

Lisää inspiraatiota:

 • Voit tutustua Samsungin Art Storeen ja katsoa, millaisia taideteoksia voit esitellä televisiossasi.
 • Voit lukea lisää käyttäjien kokemuksia Samsung The Frame -televisioista verkossa.
 • Voit käydä katsomassa televisiota liikkeessä ja kokeilla sitä itse.

Uskon, että Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on ainutlaatuinen ja upea televisio, joka voi tuoda iloa ja inspiraatiota kotiisi. Jos etsit jotain uutta ja erilaista, tämä televisio on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen!

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Vastaa