Telialla on käynnistynyt mobiililaajakaista etuhintakampanja

Telia on siirtynyt perinteisestä teleoperaattorista olemaan yksi teknologia- ja mediatoimialan avainpelaajista. Yhtiön vahva asema Pohjoismaiden televisiomarkkinoilla ja Suomen ICT-palvelukentällä todistaa sen kykyä innovoida ja sopeutua nopeasti digitalisoituvassa maailmassa. Telian hallinnoima infrastruktuuri välittää kolmanneksen globaalista internetliikenteestä, mikä korostaa sen strategista merkitystä kansainvälisessä tietoverkossa.

Tutustu tästä Telian mobiililaajakaistatarjoukseen

Vaivaton liittymäostos Telian verkkokaupassa

Telia on kehittänyt verkkokauppaansa tarjotakseen asiakkailleen sujuvan ja helpon ostokokemuksen. Verkkokauppa mahdollistaa liittymien vertailun ja valinnan, jotka vastaavat erilaisiin käyttötottumuksiin ja taloudellisiin preferensseihin. Nopea toimitus ja helppo operaattorin vaihto takaavat, että asiakkaat voivat siirtyä käyttämään Telian palveluja ilman turhia odotuksia tai säätöjä.

Telian liittymätarjonta: Laadukas ja kustannustehokas

Telia tarjoaa asiakkailleen houkuttelevasti hinnoiteltuja liittymiä, joista ei laatu tingi. Laaja valikoima sisältää vaihtoehtoja rajattomaan dataan, puheluihin ja viesteihin, sekä erinomaisen verkkopeiton Pohjolassa ja Baltiassa. Telian kehittyneet 4G- ja 5G-verkot tarjoavat keskeytymättömän ja nopean yhteyden, parantaen käyttäjäkokemusta niin kotona kuin ulkomaanmatkoillakin.

Telia: Enemmän kuin yhteyksiä

Telia on erottunut markkinoilla ei vain yhteyksien tarjoajana, vaan myös ensiluokkaisena sisällöntuottajana. Yhtiön investoinnit verkkoinfrastruktuuriin ja digitaalisiin palveluihin takaavat luotettavat, nopeat yhteydet sekä pääsyn laadukkaaseen viihde- ja urheilusisältöön. Telian panostukset teknologiaan ja asiakaskokemuksen kehittämiseen takaavat, että se ei ainoastaan pysy mukana teknologisessa kehityksessä, vaan myös määrittelee sen suuntaa.

Vastaa