Uusi suoratoistopalvelu Max aloittaa Suomessa 21.5. – nämä ovat tilausvaihtoehtojen hinnat

Max tarjoaa useita eri tilausvaihtoehtoja, mukaan lukien mainontaa sisältävä tilaus, jonka myötä käyttäjä voi nauttia uuden suoratoistopalvelun sisällöistä edullisemmin.

Warner Bros. Discoveryn uusi suoratoistopalvelu Max julkaistaan 21. toukokuuta ensimmäisissä Euroopan maissa, Suomi mukaan lukien. Max tarjoaa nykyiseen HBO Maxiin verrattuna yli kaksinkertaisen määrän sisältöä kaikista genreistä ja formaateista. Ensiluokkaiset sarjat, menestyselokuvat ja paikalliset tv-kanavat löytyvät Suomessa lanseerauksen myötä yhdestä paikasta.

”Max yhdistää ainutlaatuisella tavalla vertaansa vailla olevan sisällön ja parannetun tuotekokemuksen uudessa sovelluksessa. HBO Maxin rakastetut ohjelmat, discovery+:n koukuttavat tosielämän tarinat ja urheilun huippuhetket tarjoavat kattavan katselukokemuksen kaiken ikäisille, sanoo Christina Sulebakk, Warner Bros. Discoveryn Pohjoismaiden toimitusjohtaja.

Mitä tapahtuu 21.5.?

1. Kun avaat HBO Max -sovelluksen, sinua pyydetään lataamaan Max-sovellus. Jos katsot sisältöjä osoitteen hbomax.com kautta, sinut ohjataan automaattisesti osoitteeseen max.com.

2. Laskutus- ja sisäänkirjautumistietosi Maxilla tulevat olemaan samat kuin HBO Maxilla.

3. Profiilit, katseluhistoria ja Oma lista siirtyvät myös Maxiin, joten voit jatkaa siitä, mihin jäit.

Tilausvaihtoehdot

Max tarjoaa valikoiman erilaisia tilausvaihtoehtoja sekä Sports-lisäpalvelun, joka voidaan lisätä mihin tahansa tilaukseen*. Pariisin 2024 olympialaiset sisällytetään kaikkiin tilausvaihtoehtoihin, jotta jokainen asiakas pääsee seuraamaan maailman suurinta urheilutapahtumaa.

Basic (mainoksilla) 5,99 €/kk

– Käyttäjä voi nauttia Maxin sisällöistä edullisemmin, tilaus sisältää mainontaa  
– Sisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti 
– Sisältö on saatavilla Full HD -laatuisena 

Standard 9,99 €/kk

– Sisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti 
– Sisältö on saatavilla Full HD -laatuisena 
– Jopa 30 sisältölatausta offline-katselua varten (rajoitukset ovat voimassa)

Premium 13,99 €/kk

– Tarjoaa parhaan käyttökokemuksen
– Sisältöä voi katsoa neljällä laitteella samanaikaisesti 
– Osa sisällöistä saatavilla 4K UHD -laatuisena ja dolby atmos -äänenlaadulla 
– Jopa 100 sisältölatausta offline-katselua varten (rajoitukset ovat voimassa) 

Sports-lisäpalvelu 5 €/kk

– Kattaa lukuisat huippu-urheilutapahtumat, mukaan lukien Leijonakiekko, snooker, PGA Golf, Tour de France, Grand Slam -tennis ja Eurosport 1 ja 2 -kanavat. Oikeudet vaihtelevat maittain. 
– Sports-lisäpalvelu on ostettavissa minkä tahansa tilaustyypin yhteydessä. Erillinen perustilaus vaaditaan.
– Urheilusisältöä voi katsoa kahdella laitteella samanaikaisesti  

Max tarjoaa kuluttajakeskeisen suoratoistokokemuksen, jossa on useita tilaus- ja laskutusvaihtoehtoja, jotta käyttäjät voivat valita mieltymyksiinsä parhaiten sopivan ratkaisun. Palveluntarjoajien kautta tilattavat paketit vaihtelevat.

Euroopan-lanseerauksen kärkenä nähdään HBO-alkuperäissarja House of the Dragonin toinen tuotantokausi, joka saa ensi-iltansa Suomen Maxilla 17.6. Saataville tulee myös runsas kattaus muita suosittuja HBO-sarjoja, kuten The White Lotus, Euphoria, True Detective, The Jinx – Part Two sekä tuleva uutuuskomedia The Franchise, uusia Max Original -tuotantoja, kuten The Penguin ja Welcome to Derry (Stephen Kingin Se) sekä discovery+:n hittisarjoja, kuten 90 päivää morsiamena ja Gold Rush. Tarjontaa täydentävät Warner Brosin hittielokuvat, kuten Suomen kaikkien aikojen menestynein WB-elokuva Barbie.

Max tulee olemaan ainoa paikka nähdä suorana lähetyksenä Pariisin 2024 olympialaisten jokainen hetki niissä 25 Euroopan maassa, joissa Max on saatavilla. Suomen Max-suoratoistopalveluun saataville tulevat myös lineaarikanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC. 

*Standard- ja Premium-tilauksiin kuuluvat kanavat ja livelähetykset sekä Sports-lisäpalvelu voivat sisältää mainoksia. Kaikkien tilausvaihtoehtojen tarjonta saattaa sisältää sponsorointia ja tuotesijoittelua. Kaikki sisältö ei ole saatavilla julkaisun yhteydessä.

Vastaa