Tutustu uuteen Turtle Beach Fuel Dual Controller -latausasemaan ja kuuloketelineeseen Xboxille!

Turtle Beachin uusi Fuel Dual -latausasema tuo virtaa kahdelle Xbox Series X|S:n langattomalle Xbox-ohjaimelle ja tarjoaa kätevän kuulokkeiden säilytystilan

10. marraskuuta 2022 – Myydyimpien pelikuulokkeiden ja -tarvikkeiden valmistaja Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) on paljastanut uudet Turtle Beach® Fuel Dual -ohjainlatausaseman & kuuloketelineen Xboxille. Xboxille suunniteltu latausasema on toinen Turtle Beachin tällä viikolla julkistama latausasematuote maanantaisen Fuel Compact VR -latausaseman Meta Quest 2:lle jälkeen, kun yhtiö jatkaa laajentumistaan uusille markkinoille. 

Xboxille suunniteltu Fuel Dual -ohjainlatausasema tarjoaa luotettavan, toimintavalmiin virran langattomille Xbox-ohjaimille niille pelaajille, jotka pelaavat Xbox Series X|S:llä, kahden nopeasti ladattavan, yli 22 tuntia kestävän akun avulla. Latausasemaan mahtuu kaksi langatonta Xbox-ohjainta, ja irrotettava kuuloketeline varmistaa, että Stealth 600 Gen 2 MAX -kuulokkeesi tai muut palkitut Turtle Beach -kuulokkeet ovat lähellä. Fuel Dual -ohjainlatausasema ja kuuloketeline Xboxille on ennakkotilattavissa nyt osoitteesta www.turtlebeach.com ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 35,99 euron OVH:lla, ja se lanseerataan 12. joulukuuta 2022.

”Aiemmin tällä viikolla astuimme uuteen tuotekategoriaan Fuel VR -laturimme julkistamisen myötä, ja lisäämme jo toisen tuotteen Fuel-perheeseen Xboxille virallisesti lisensoidulla Fuel Dual Controller -latausasemallamme”, sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Kun pelaajat ovat parveilemassa uusimpien Call of Duty -pelien ja muiden tulevien lomapelien julkaisujen parissa, pelaajille on yhtä tärkeää kuin aina ennenkin pitää varusteensa ladattuina ja valmiina lähtöön. Fuel Dual -latauslaite antaa virtaa Xbox-pelaajien ohjaimille ja auttaa pitämään pelialueen siistinä, sillä se toimii kotina kahdelle langattomalle Xbox-ohjaimelle ja kuulokkeille, kun niitä ei käytetä.”

Vastaa