Samsungin Uudistunut SmartThings-Alusta: Vallankumous B2B-Näyttöjen Liitettävyydessä

Samsungin uusin innovaatio, SmartThings-alusta, on mullistamassa yrityskäyttöön tarkoitettujen näyttöjen maailmaa. Tämä teknologinen edistysaskel mahdollistaa yritysten hyödyntää ennennäkemättömiä liitettävyysominaisuuksia, mikä avaa uusia ulottuvuuksia liiketoiminnan tehostamisessa ja asiakaskokemuksen parantamisessa.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

Älykkään teknologian aikakausi

SmartThings-alusta on suunniteltu nimenomaan yrityskäyttöön. Sen ansiosta yritykset voivat hallita ja optimoida näyttöjensä toimintaa entistä älykkäämmin. Hyperliitettävyys tuo laitteiden väliseen yhteistyöhön ja tiedonsiirtoon uutta nopeutta ja tehokkuutta, mikä mahdollistaa monipuoliset toiminnot ja yhteydet erikokoisille yrityksille.

Yritystoiminnan uudistuminen SmartThingsin avulla

SmartThings-alusta tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hallita näyttötaulujaan ja muita älylaitteitaan tehokkaammin. Alusta on yhteensopiva uusimpien IoT-standardeja, kuten Matter ja Home Connectivity Alliance (HCA), tuoden mukanaan laajemman laiteyhteensopivuuden. Tämä avaa oven älykkäiden tilojen, kuten älymyymälöiden, älytoimistojen ja älyhotellien, luomiselle, parantaen samalla tilanhallintaa ja energiatehokkuutta.

Tilanhallinnan ja energiatehokkuuden uudet ulottuvuudet

SmartThingsin ansiosta yritykset voivat parantaa tilojensa hallintaa ja energiatehokkuutta. Esimerkiksi Routines-toiminnolla voidaan asettaa automatisoituja asetuksia tilojen valaistukseen, lämpötilaan, kosteuteen ja ilmanlaatuun. Lisäksi, SmartThings AI Energy Mode auttaa yrityksiä vähentämään energiankulutustaan, tuoden taloudellista ja ekologista hyötyä.

SmartThings Enterprise API: Räätälöidyt yritysratkaisut

SmartThings Enterprise API:n avulla yritykset voivat integroida SmartThings-järjestelmän suoraan omiin hallintajärjestelmiinsä, tarjoten räätälöityjä ja toimintavarmoja ratkaisuja.

Innovatiivinen interaktiivinen näyttö koulutuskäyttöön

Samsung esittelee ensimmäisen Google EDLA-sertifioidun interaktiivisen WAD-näytön. Tämä Android 13 -käyttöjärjestelmää tukeva näyttö tarjoaa saumattoman pääsyn Google Playn opetussovelluksiin, uudistaen oppimiskokemuksen.

Samsung ja Cisco yhteistyössä: 105” 5K Smart Signage -näyttö

Yhteistyössään Ciscon kanssa Samsung on esitellyt uuden 105-tuumaisen Smart Signage QPD-5K -näyttötaulun, joka on suunniteltu hybridityöskentelyyn ja yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioitujen Cisco Room Kit -videoneuvotteluratkaisujen kanssa.

Läpinäkyvä MICRO LED -näyttö – Uusi visuaalinen ulottuvuus

Samsungin uusi läpinäkyvä MICRO LED -näyttö tuo markkinoille ainutlaatuisen selkeyden ja läpäisykyvyn, avaten uusia mahdollisuuksia myymälöille ja näyttelytiloille. Samsungin vahva asema LED-näyttöteknologiassa mahdollistaa jatkuvan innovaation ja uusien näyttöteknologioiden kehittämisen.

Yhteenveto

Samsungin SmartThings-alusta ja uudet tuotteet, kuten interaktiivinen WAD-näyttö ja 105-tuumainen Smart Signage -näyttö, osoittavat yrityksen sitoutumisen kehittämään innovatiivisia, älykkäitä ja yhteenliitettyjä teknologiaratkaisuja yritysten tarpeisiin. Nämä innovaatiot parantavat yritysten tehokkuutta ja edistävät samalla kestävää kehitystä.

Vastaa