BittiBlogi.fi - Ykkösiä ja nollia!

Älykoti ja esteettömyys, yhdistettynä puheentunnistukseen voivat todellakin auttaa rajoitteisia ihmisiä arkielämässä. Invalidiliiton IT-lehti bongasi BittiBloggaajan pian julkaistavan haastattelun / artikkelin. Kiitos heille suuresti - innolla julkaisua odotellen!
NordVPN antaa sinulle täysin anonyymin ja suojatun netin. VPN ei käytä omaa IP-osoitettasi ja salaa yhteytesi joten surffaat täysin anonyymina ja suojassa.
Sivun lisääminen Googleen. Lisää sivu Googleen näillä helpoilla ja oikeaoppisilla ohjeilla jotka neuvovat, kuinka indeksoit sivusi Googleen.
Amazon Echo / Alexa on saapunut Suomeen. Lue kuinka Alexa voi edullisesti toimia älykodin keskuksena. Lue Amazon Echo arvostelu ja mistä ostaa Alexa.
Nimimerkkiä "ransom_man" Internetissä käyttävä henkilö on ilmeisestikin Vastaamon tietovuotojen takana. Hän on jakanut tietoa Tor-verkossa ja Poliisi on julkisesti myös Tor-verkossa ilmoittanut 100.000€ palkkiosta sille, kuka paljastaa kuka / keitä tämän nimimerkin takana on.
Se tunne kun se uusi luuri tippuu asfalttille ja "eilen piti käydä ostamassa panssarilasi".. Ei ollenkaan suositeltavaa, mutta varmasti useampi on kokenut tämän ilmiön. Mikä avuksi?
Älykoti ja esteettömyys olivat yhtenä suurena aiheena Invalidiliiton IT-lehden numerossa 5/2020. Älykodilla voi todellakin helpottaa esteettömyyttä.
Ruuan tilaaminen kotiin on sinänsä jo vanha idea, mikäli puhutaan ennemmin roskaruuasta. Nyt myös kotiruuan ainesten säännöllinen toimitus netistä tilattuna kotiovellesi ilman viivästyksiä on mahdollista. Uuden idean tarjoaa Sannan Ruokakassi!
Halpa Webhotelli hyvillä ominaisuuksilla on saapunut. OnniDomain on hyvä webhotelli hyvillä ominaisuuksilla ja halvalla hinnalla. Lue lisää kuinka!
Amazon Echo Dot Gen 3 on nyt myynnissä Suomessa! Uusi Alexa on oikea älykodin keskus. Osta Amazon Echo Dot 3rd Generation, tuo uusi ja älykkäämpi Alexa!
Amazon Echo ja Spotify Suomessa. Spotify ei Yhdysvaltojen ulkopuolelta toimi suoriltaan. Lue kuinka linkittää Spotify tilisi Amazon Echoon (Suomi)!
Tietoturva on yksi tärkeimmistä osa-alue tietotekniikassa. Mikä taas on paras tietoturvaohjelma haittaohjelmia vastaan? Lukaise artikkeli tietoturvasta!
Google-näkyvyys ja sen parantaminen hyvällä hakukoneoptimoinnilla. Mutta mitä hakukoneoptimointi on? Kuinka hyvä SEO parantaa näkyvyyttä Googlessa?
Miksi hakukoneoptimointi (SEO) on tärkeää? Hakukoneoptimointi on avain pääsyyn ykköseksi Googleen tai ainakin korkealle Googlen hakutuloksissa hakusanoillasi. Hyvällä, laadukkaalla sekä tarkalla hakukoneoptimoinnilla nostat sivustojesi rankingia / sijoitusta Googlessa paremmaksi varmasti.
Amazon Echo arjessa mukana puoli vuotta. Lue kokemuksia sekä mietteitä Amazon Echon / Alexan olemisesta mukana arjessa ja toiminnassa puoli vuotta.
Windows 10 käyttöjärjestelmän saa myös käynnistettyä vikasietotilaan, mutta eri tavalla kuin aikaisemmissa Windows versioissa. Lue ohje vikasietotilaan pääsemisestä Windows 10 käyttöjärjestelmällä!