Microsoft tarttui vitsiin ja teki pelikonsolista jääkaapin – Xbox-minijääkaappi saapuu Suomeen!

Onko se konsoli vai kylmäkaappi?” Kun ihmiset alkoivat verrata uuden Xbox Series X:n muotoilua jääkaappiin, Microsoft reagoi hymy huulessa. Kuluttajien riemuksi syntyi Xbox-minijääkaappi, joka on tulossa Pohjoismaiden markkinoille ja saatavilla Suomessa vain Gigantista 1.4. alkaen.

Kun Xbox Series X julkaistiin vuonna 2019, sosiaalinen media täyttyi nopeasti useista meemeistä, jotka vertasivat Xboxin neliömäistä muotoilua jääkaappiin. Microsoft päätti tarttua vitsiin ennen näkemättömällä tavalla, ja tuotti kaikkien pelifanien riemuksi oman minijääkaapin. Syksyllä 2021 lanseerattu, vain muutamille markkinoille ja rajoitetuilla painoksilla ilmestynyt tuote myytiin nopeasti loppuun.

Nyt Xbox-minijääkaappi saapuu vihdoin pohjoismaisten kuluttajien ulottuville yksinoikeudella Elkjøp-elektroniikkaketjun kautta. Suomesta kaappi on saatavilla 1.4. alkaen Gigantin verkkokaupassa ja valikoiduissa myymälöissä ensi viikosta eteenpäin, vain muutamien maiden joukossa Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian ulkopuolella.

– Ja ei, tämä ei ole aprillipila. Sen sijaan tämä on hillitön, ainutlaatuinen ja aidosti kätevä tuote. On mahtava juttu päästä tarjoamaan tällaista Gigantin asiakkaille ja yhä kasvavalle peliyhteisöllemme. Ennakkokyselyjä on tullut juuri sen verran, että pääsemme tekemään muutamat superfanit nopeasti iloisiksi ja yllättämään kaikki muut hauskalla tavalla. Aikailla ei kuitenkaan kannata, sillä huhtikuun alussa myyntiin ilmestyvät tuotteet tulevat varmasti liikkumaan nopeasti, kuvailee Gigantin gaming-vastaava Jukka Erkinheimo.

Xbox-minijääkaappiin mahtuu 12 juomayksikköä ja välipaloille suunniteltuja ovihyllyjä. Jääkaapin mukana tulevat myös USB-portti ja DC-virtalähde, joten laitteen voi kuljettaa kätevästi mukanaan monenlaisiin kevään ja kesän rientoihin. Gigantissa uutuuden hinta on 129 €.

Lähde: Gigantti / MyNewsDesk

Yksi kommentti artikkeliin ”Microsoft tarttui vitsiin ja teki pelikonsolista jääkaapin – Xbox-minijääkaappi saapuu Suomeen!”

Vastaa