Uusi Burst Pro Air PC-pelihiiri markkinoille

Kevyt, ergonominen, langaton ja täynnä ROCCATin suorituskykyinnovaatioita, jotka on suunniteltu auttamaan pelaajia voittamaan, Burst Pro Air on täydellinen hiirivalinta FPS-pelaajille

31. maaliskuuta 2022 ROCCAT, Turtle Beach Corporationin (Nasdaq: HEAR) palkittu PC-oheislaitteiden tuotemerkki, on paljastanut uuden Burst Pro Air -hiiren korkealaatuisena langattomana lisäyksenä Burst-perheen kevyisiin PC-pelihiiriin. 

Kuten langallinen Burst Pro -hiiri, myös Burst Pro Air on suunniteltu PC-pelaajille, jotka haluavat ergonomisen symmetrisen hiiren mukavuuden ja tuntuman, kevyen rakenteen sekä langattoman vapauden. Langaton Burst Pro Air on kevyt 81 g:n painollaan ja tarjoaa ROCCATin keskeiset suorituskykykomponentit, kuten Owl-Eye Optical 19K DPI -sensorin ja naurettavan nopeat Titan Optical Switches -kytkimet, kun taas Stellar Wireless -tekniikka optimoi ja hallitsee langattoman signaalin voimakkuutta ja akun käyttöä optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Burst Pro Air -hiiren ladattavan akun kesto on jopa 100 tuntia, ja PC-pelaajat voivat nauttia jopa viiden tunnin peliajasta ladattuaan hiirtä pikalatauksella vain 10 minuutin ajan. Burst Pro Airin vallankumouksellinen läpinäkyvä Bionic Shell -kuori palaa myös, ja tällä kertaa se on päivitetty uusilla LED-valoilla, jotka takaavat entistä tasaisemman ja eloisamman RGB-valaistuksen. Burst Pro Air on nyt ennakkotilattavissa osoitteessa www.roccat.com ja osallistuvilla jälleenmyyjillä Suomessa, ja se lanseerataan maailmanlaajuisesti 26. huhtikuuta 2022.

”Langallinen Burst Pro sai hyvän vastaanoton FPS-pelaajiemme keskuudessa, jotka suosivat ergonomista ja symmetristä hiirtä, ja olemme iloisia voidessamme nyt tarjota langatonta hiirtä suosiville pelaajille samat edut Burst Pro Airin avulla”, sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja. ”Burst Pro Air on täynnä uusinta teknologiaamme, ja vaikka se on langaton, se pysyy kevyenä ja mukavana ainutlaatuisen Bionic Shell -suunnittelumme ansiosta. Burst Pro Air täyttää kaikki nykypäivän kilpailullisen PC-pelaajan tarpeet.”

Burst Pro Airissa on sama ergonominen ja symmetrinen muoto, jonka ROCCAT loi alkuperäiselle langalliselle Burst Prolle; suunnittelussa on keskitytty suorituskykyyn ja mukavuuteen nopeissa ensimmäisen persoonan PC-peleissä, kuten Fortnite, Apex Legends ja Valorant. ROCCATin Owl-Eye -optinen sensori (joka perustuu PixArtin PAW3370:een) tarjoaa 19K DPI:n ja 400 IPS:n seurantanopeuden ennennäkemättömän tehokkaalle liikkeenseurannalle. Lisäksi ROCCATin älyttömän nopeat optiset Titan-kytkimet antavat reagoivan napsautuksen ja uskomattoman nopean toiminnan, mikä takaa vertaansa vailla olevan nopeuden ja tarkkuuden. Optinen Titan-kytkin on kaksi kertaa nopeampi kuin mekaaninen kytkin ja kaksi kertaa kestävämpi, sillä se toimii 0,2 ms:n nopeudella ja kestää jopa 70 miljoonaa klikkausta.

Lisäksi, vaikka useimmat langattomat hiiret ovat yleensä painavampia, Burst Pro Air on kevyt, vain 81 g, ROCCATin ainutlaatuisen vettä ja pölyä kestävän Bionic Shell -rakenteen ansiosta. Burst Pro Airissa on myös neljä LED-vyöhykettä, jotka syttyvät ja paljastavat sen sisäisen hunajakennorakenteen. Kun laite on kytketty, pelaajat voivat käyttää ROCCATin AIMO RGB -valaistusmoottoria – joka tuottaa 16,8 miljoonan värin eloisan valaisun – synkronoidakseen sen muiden yhteensopivien AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden kanssa luodakseen RGB-valaistuksen, joka kulkee ROCCAT-laitteesta toiseen.

Burst Pro Airin langatonta yhteyttä ja akun suorituskykyä hallinnoi ROCCATin Stellar Wireless -teknologia, joka tasapainottaa jatkuvasti signaalin voimakkuutta ja akun käyttöä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. PC-pelaajat voivat myös valita joko matalan viiveen pelikäyttöön soveltuvan 2,4 GHz:n langattoman yhteyden tai monikäyttöisen Bluetooth 5.2 -langattoman yhteyden. Burst Pro Air tarjoaa jopa 100 tuntia langatonta suorituskykyä yhdellä latauksella keskeytymätöntä pelaamista varten. Lisäksi USB-C-pikalataus antaa pelaajille jopa viisi tuntia peliaikaa vain 10 minuutin latauksella.

Kun Burst Pro Airin lataamisen aika lopulta koittaa, joustava ja kevyt PhantomFlex-kaapeli tuntuu mahdollisimman ”langattomalta”. Burst Pro Airin lämpökäsitellyt puhtaan PTFE:n liukukalvot ovat myös mullistavat. Lisälämpökäsittely tarkoittaa, että Burst Pro Air toimitetaan valmiiksi viritettynä tarjoamaan uskomattoman liukuvuuden ja sulavat hiirenliikkeet heti laatikosta otettaessa.

Lukemattomien ominaisuuksiensa lisäksi Burst Pro Air tukee myös NVIDIA Reflex Analyzeria. NVIDIA G-SYNC -näytöissä, joissa on Reflex-analysaattori, on maailman ensimmäinen ja ainoa järjestelmän viiveanalysaattori, joka havaitsee pelihiiristä tulevat klikkaukset ja mittaa ajan, jonka kuluessa niiden aiheuttamat pikselit (aseen suuliekki) muuttuvat näytöllä. Kun ROCCATin Burst Pro Air -hiirtä käytetään yhdessä Reflexillä varustetun NVIDIA G-SYNC -näytön kanssa, pelaajat voivat mitata ja parantaa koko oheislaitteen ja järjestelmän latenssiaikaa.

Vastaa