Jokaisen pelaajan haaveesta tulee totta – The Shrimp on kaikki mitä tarvitset!

Erittäin kompakti mekaaninen pelinäppäimistö, joka vapauttaa sinut valtavasta ja epämukavasta näppäimistöstäsi.

Anna itsellesi vapaus sijoittaa kätesi haluamallasi tavalla tämän himputin söpön tilansäästäjän avulla. The Shrimp™ mahdollistaa kunnollisen ergonomian. Ei enää näppäimistön, käsien ja hartioiden vääntelyä hankaliin kulmiin sopivan peliasennon löytymiseksi. The Shrimp™ voi palvella sinua sekä kotona että matkoilla. Kotona se odottaa kärsivällisesti, kun hyppäät pelaamaan. Nerokkaana tuotekehittäjänä toimii suomalainen Kari Viljanen.

The Shrimp™ on mahtava matkustaessa. Kun yleensä matkustat kannettavan pelitietokoneen kanssa, sinulla on todennäköisesti mukanasi pelihiiri. Näppäimistöä et luultavasti kanna mukanasi, koska se on aivan liian iso. Et luultavasti myöskään juurikaan nauti kannettavan tietokoneen näppäimistön käytöstä. Pikkuruiset näppäimet ilman kunnollista palautetta, käsi melkein kannettavan tietokoneen näyttöä vasten, hyi! The Shrimp™ on ehdottomasti jotain, joka sopisi reppuusi.

The Shrimpin™ juju on se, että sinun ei tarvitse opetella tai totuttaa itseäsi mihinkään uuteen. The Shrimpissä™ on vakioasettelu, mikä tarkoittaa, että näppäimet ovat täsmälleen samat ja samoissa paikoissa kuin tavallisessa näppäimistössä.

The Shrimp™ ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös tuntuu hyvältä. Upouudet Gateron™ G Pro -kytkimet on verhottu tyylikkääseen pohjoismaiseen design-runkoon, jonka sisään on rakennettu joukko äänenvaimennustaikoja. Mukana on myös irrotettava, magneettisesti yhdistettävä rannetuki, jossa on pehmoinen pehmuste ja tekstuuripinta. Kuninkaallista lepoa ranteellesi.

Näppäinhattujen osalta haluaisimme sinun huomaavan klassisen Cherry™-profiilin, joka on hieman matalampi (ja mielestämme paremmin muotoiltu) kuin useimmissa alan näppäimistöissä, joissa käytetään OEM-profiilia. Näppäinhatuissa on ”ylisuuri” kirjain, joka välittää enemmän valoa… mikä tuo meidät RGB-valaistukseen. Kyllä, The Shrimpillä™ on! Ja siinä on myös paljon hienoja efektejä.

The Shrimpin™ 25-näppäiminen asettelu on vankka määrä näppäimiä kaikenlaiseen satunnaiseen pelaamiseen. Voit käyttää sitä sellaisenaan tai kartoittaa näppäimet pelissä haluamallasi tavalla. Mitään ohjelmistoja tai temppuja ei tarvita. Rento pelaaminen on parasta pelaamista. Pelaat ja tunnet olosi rennoksi pelaamisen aikana. Aivan kuten pukeutuminen rentoihin vaatteisiin, ne ovat kaikkein mukavimpia. Kilpapelaamisessa pelaajat hikoilevat paljon, onko se hauskaa? Jos sinusta tuntuu kilpailuhenkiseltä, voit silloinkin kokeilla The Shrimpiä™!

”Halusimme pyyhkiä pölyt ”pelinäppäimistöltä”. Näppäimistöissä ei ole tapahtunut paljon kehitystä 1970-luvun tietokonepäätteiden näppäimistöistä. Tämän päivän ”pelinäppäimistö” näyttää olevan lähinnä mustalla värillä tehty vakionäppäimistö, johon on lisätty RGB-valaistus ja ehkä pari ylimääräistä painiketta liian kaukana helposti tavoitettavalta etäisyydeltä”, sanoo Kari Viljanen, The Shrimpin™ tuotekehittäjä. ”Se, että näppäimistöt ovat mekaanisia, ei ole mikään  viime vuosikymmenen uusi innovaatio. Se on itse asiassa paluuta ajassa taaksepäin ja vanhojen aikojen ylivoimaisen tekniikan tuomista takaisin. Kaikki näppäimistöt olivat ennen mekaanisia, ja niistä tuli myöhemmin kalvomaisia kustannusten leikkaamiseksi, kun kotitietokonemarkkinat kukoistivat.”

“Emme ole keksineet pyörääkään uudelleen. The Shrimp on myös tavallinen näppäimistö, vaikkakin pienikokoinen. Myös ennen The Shrimpiä on ollut keypadin kokoisia pelilaitteita, mutta ne ovat olleet joko epästandardilla asettelulla, tehty sovellettavaksi pelikonsolien näppäimistöön ja hiireen tai niissä on ollut jotain epämiellyttävää futuristista ”avaruuskapteenimuotoilua”. Uskon, että olemme tehneet muotoilun, joka on sekä mukava käyttää että näyttää hyvältä työpöydälläsi”, toteaa Kari Viljanen.

Tekniset yksityiskohdat:

  • Erittäin kompakti mekaaninen pelinäppäimistö
  • 25-näppäiminen GLOBAL-asettelu, jossa on super upeat ”ylisuuret” kirjaimet
  • Mekaaniset Gateron™ G Pro -kytkimet
  • Näppäinhatut Cherry™-profiililla (korkeus ja muotoilu)
  • RGB-valaistus ja joukko hienoja efektejä
  • Pehmustettu ja teksturoitu magneettinen rannetuki
  • Siistit vekotinmaiset nupit
  • Multimediasäätimet
  • Fn-taso (kaksitoimintonäppäimet)
  • USB-C-liitin
  • Yhteensopivuus: Pöytätietokone ja peliläppärit, PS4/PS5 (standardi HID-yhteensopiva USB-laite)

Osallistutko gamescomiin? Muista piipahtaa Nordic Game Supplyn osastolla ja saat The Shrimp™-live-esittelyn! Löydät heidät hallista 2.1 osastolta A010-C029!

Tietoja NGS:stä

Nordic Game Supply AB on johtava video- ja tietokonepelien sekä niihin liittyvien oheislaitteiden riippumaton jakelija Pohjoismaissa ja saksankielisillä markkinoilla. Nordic Game Supply edustaa valikoitua tarjontaa johtavia kansainvälisiä pelijulkaisijoita ja oheislaitevalmistajia. NGS myös kehittää ja valmistaa pelien oheislaitteita kauppakumppaneilleen tai yhdessä kauppakumppaneidensa kanssa maailmanlaajuisille markkinoille.

Nordic Game Supplyn pääkonttori sijaitsee Tanskan Aarhusissa, ja sen paikalliset myynti- ja markkinointitoimistot sijaitsevat kaikissa Pohjoismaissa ja Saksassa, palvellen alueen tärkeimpiä vähittäiskauppakumppaneita. Nordic Game Supplyn palvelemien myymälöiden kokonaismäärä on yli 1500 ja Saksassa 3000.

Vastaa