Platinum Egg tuo suositun japanilaisen Web 3.0 -pelin Concordiumiin

Platinum Egg, suosittu japanilainen peliyhtiö, on ilmoittanut Web 3.0 -pelinsä CrossLinkin tulevasta integroinnista Concordium Blockchainiin.

Tämän kumppanuuden avulla Platinum Egg helpottaa heikon kryptovaluuttalukutaidon omaavien ihmisten oloa turvalliseksi liittyessään kryptoavaruuteen.  ”
Toinen kryptovaluuttojen näkökohta, joka on estänyt sen laajan integraation Japanissa, on ollut käsitys turvallisuuden puutteesta. Tiukkojen pankkilakien ja -määräysten historia on luonut epäilyksen kulttuurin uusia rahoitusvälineitä kohtaan, mikä aiheuttaa enemmän epäröintiä vähemmän kryptolukutaitoisille ihmisille hypätä avaruuteen.

Uskomme, että Concordiumiin sisäänrakennettu identiteetin turvallisuuden korostaminen yhdistettynä Crosslinkin tarjoamaan pehmeään sisääntuloon osoittautuu tehokkaaksi katalysaattoriksi kannustettaessa uusia ei-kryptolukutaitoisia käyttäjiä liittymään tilaan.  sanoo Nariya Takemura, Platinum Eggin presidentti.

Crosslink, jolla on jo yli 250 XNUMX käyttäjää, pyrkii toimimaan välineenä uusien tulokkaiden esittelemiseksi kryptoavaruuteen. Toisin kuin muut blockchain-pohjaiset pelit, Crosslinkillä ei ole alkukulutusta pelaamiseen ja palkintojen ansaitsemiseen.

CrossLink on peli, joka yhdistää todellisen maailman ja virtuaalisen – täysin uuden pelikokemuksen, jossa yhdistyvät GPS ja pelit. Pelaajat voivat lähettää sankareita minne päin maailmaa tahansa ja haastaa maapallon ulkopuolista elämää, voittaa taisteluita raid-pomojen kanssa ja ansaita palkintoja!

”Me Concordiumilla olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Platinum Eggin kanssa. Crosslink on jo vakiintunut ja menestyvä peli, ja se hyötyy Concordiumin ID-kerroksesta ja turvallisuudesta ja antaa uusille käyttäjille pääsyn lohkoketjupohjaisiin ratkaisuihin. Concordiumilla on jo kasvava seuraaja Japanissa, mutta se on markkinat, joilla arvostamme suuresti vahvoja ja vakiintuneita kumppaneita, joilla on syvällinen ymmärrys Japanista ja siellä olevasta ekosysteemistä. Yhteistyö Platinum Eggin kanssa korostaa myös kasvavaa läsnäoloamme lohkoketjupohjaisessa pelaamisessa ja vahvaa tukeamme” , sanoo Lars Seier Christensen, Concordium Foundationin puheenjohtaja

Vastaa